mandag 18. juni 2007

En glad gutt

Daniel het han og gråt da han ble født…, men siden har det stort sett vært smil. Selvfølgelig blir det noe skriking innimellom, men før Daniel ble født var vi forberedt på at det ville være mer utfordrende å bli foreldre enn det som har vært tilfelle. Vi har vært spart for lange søvnløse netter, og uten at vi har gjort noe spesielt sover Daniel nå gjennom natta.

Noen utfordringer har det selvfølgelig vært, og siden jeg jobber og Julia har mammaperm er det hun som tar seg av Daniel det meste av dagen. Jeg sitter hjemme og jobber (oversettelsesarbeid) og hører dem synge og leke i bakgrunnen. Av og til bruker jeg hodetelefoner for å koble ut skriking, sånn at jeg kan konsentrere meg om arbeidet. Jeg er veldig imponert over måten Julia leker med Daniel. Hun har stor tålmodighet og er flink til å leke med ham.

Forrige helg hadde vi gledet oss til å være med på Wycliffes årsmøte, som i år ble lagt til Skatval i Nord-Trøndelag, men Julia endt opp med en helg på sykehuset sammen med Daniel. Han hadde nemmelig fått sin andre urinveisinfeksjon. Den første fikk han da han var snaut fem uker gammel. Daniel fikk antibiotika intravenøst via en veneflon i hodet, som stakk ut som en antenne, slik at han lignet på en teletubby. Nå er han bedre igjen, men han må fortsette med forebyggende antibiotika fram til han skal utredes til høsten.

I sommer skal vi være hjemme i juni og juli, men 2. august reiser vi til USA for å besøke Julias familie og blir der til 2. september. Vi har hatt mange fine samtaler med Grandma og Grandpa i USA med web-kamera, men de gleder seg veldig til å treffe Daniel live igjen. Når vi kommer tilbake til Norge i september blir fokuset vårt å forberede oss til å reise til Tanzania i januar. Vi trenger å finne støttespillere både til bønnestøtte og økonomisk. Foreløpig har vi et stykke igjen til økonomien er på plass min vi føler oss trygge på at Gud fortsatt vil være trofast mot oss å sørge for at vi har det vi trenger for arbeidet i Tanzania.

Jeg har ikke vært så flink til å oppdatere bloggen vår etter at vi kom hjem fra USA, men for dem som er interessert i bilder av Daniel, så legger vi med jevne mellomrom bilder og videoklipp ut på fotoalbumet vårt.