tirsdag 6. mai 2008

3, 5, 7, 10, 20, … (skritt)

Det har skjedd mye siden sist jeg skrev, og det er jo naturlig nok i og med at jeg ikke har skrevet på en god stund. Vi fikk ikke kjøpt bilen vi hadde håpet å kjøpe av noen svenske misjonærer, men til slutt fant vi allikevel en bil vi er godt fornøyd med. Vi kjøpte en Land Rover Discovery av han som driver campingplassen vi bor på. Han er mekanikker og har også to mekanikere som jobber for seg, og det synes vi var veldig betryggende.


Den største nyheten siden sist jeg skrev er at Daniel så smått har begynt å gå. Søndag morgen satte han ny rekord ved å gå 10 skritt (den gamle rekorden fra 3 dager tidligere var på 7 skritt), så jeg tenkte jeg skulle skrive et blogginnlegg med overskriften "10 skritt". Seinere samme dag gikk han imidlertid 20 skritt ved tre forskjellige anledninger. Nå stabber han rundt, men foretrekker for det meste å holde seg i møbler eller hendene våre. Han er fortsatt noe ustø når han går uten å holde seg fast, men utviklinga går bare en vei, så vi regner med at vi snart kommer til å måtte løpe etter ham.


I ettermiddag smakte Daniel sin aller første sjokoladebit. Julia hadde lagt fra seg en bit på skrivebordet uten å tenke på at Daniel kunne nå den. Så da gikk det bare slik det måtte, og Daniel stappet like godt hele biten i munn og hadde et herlig tilfreds uttrykk i ansiktet. Vi håper fortsatt å kunne holde tilbake på søtsaker, så vi får nok prøve å være litt mer forsiktige neste gang vi har lyst på sjokolade.