mandag 5. april 2010

Rebekka Juanita Larsen

Torsdag 25. mars klokka 23 kom Rebekka Juanita Larsen til verden. Hun veide 2910 gram og var 45 cm lang og utrolig vakker da hun ble født. Både storebror og foreldre er glade for og stolte over vår lille prinsesse.

Julia hadde premature veer allerede 2 måneder før fødselen, og veene fortsatte i månedene fram mot fødselen. Da vi dro inn til sykehuset den 25. hadde Julia veer, men kort tid etter at vi kom dit stoppet veene. Vi gledet oss veldig til å få fødselen overstått og var derfor glade da fødselslegen bestemte at det var best å ta vannet, sånn at vi ikke skulle risikere å få en hjemmefødsel. Etter at jordmor tok vannet, tok det mindre enn 20 minuter før fødselen var overstått.
IMG_1860
Bildet over ble tatt 10 minutter etter at Rebekka ble født. Vi har lagt ut flere bilder på fotoalbumet vårt (Klikk her for å se).

Rebekka har fått mellomnavnet sitt, Juanita (uttales “wanita”), fra sin amerikanske oldemor, som gikk bort tre uker før Rebekka ble født. Det er trist at vi ikke får være sammen med Juanita, når vi reiser til USA i august, men vi er glade for at Rebekka kan være et minne for oss om tiden vi fikk sammen med Juanita.


1 kommentar:

Nunne sa...

Å så nydelig jente! Guds velsignelse, rett og slett! Barn er jo det :)
Mamma, pappa og Daniel gratuleres fra oss i Glomfjord.
Vil huske på Julia i bønn, for bekkenløsningen. Jesus lever, og vi kan frimodig be Han om all hjelp!