onsdag 31. januar 2007

Mirakelbaby

I dag har vi nådd 33 uker av Julias graviditet, og til torsdag er det 6 uker siden Julia havnet på sykehuset. Julia har akkurat hatt en av sine to daglige økter hvor de sjekker babyens hjerteslag og bevegelse og om Julia har veer. Sjukepleieren som var her sa at ingen her hadde forventet at Julia skulle være på sykehuset så lenge uten å føde. Hun kalte vår lille Daniel for en mirakelbaby. Det er svært sjelden at fødselen utsettes med flere uker når livmorhalsen har åpnet seg til 5 cm, som i Julias tilfelle (faktisk har den antagelig åpnet seg mer enn det siden sist Julia blei sjekka). Vi kan ikke gjøre annet enn å takke Gud og alle dere som husker på oss i bønn. Det er jo litt sprøtt at Daniel, flere uker før han i det hele tatt er født, har fått så mye oppmerksomhet som han har. Han blir nok helt sikkert en veldig spesiell gutt.


Julia har gjort litt research på Internett de siste par dagene for å finne ut om det er mulig å utvide visumet jeg oppholder meg her på. Hun har ikke funnet noe entydig svar, men har funnet noen dokumenter som gir håp om at jeg kanskje kan slippe å reise hjem til Norge før henne og Daniel. I morgen kommer vi til å kontakte en immigrasjonsadvokat for å se om han kan hjelpe oss, så får vi bare håpe at vi finner en god løsning på situasjonen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Dette er en av de gangene hvor det er gledelig at ting tar tid.... Godt å lese at det står godt til med dere.

Geir

Anonym sa...

Hi Julia & Viggo! I'm glad to read that "miracle baby" Daniel is still building up his strength in Mommy's tummy. I believe God is answering our prayers!
I hope everything works out with Viggo's immigration situation. If you were in NY/NJ area I could have helped you with some contacts I have there from my previous work. Since that doesn't help you the only thing I can think of is if you apply for a green card. Maybe starting that process will extend your stay- I don't know?
Okay, just wanted to say "hello!" And check on how you're doing. Writing to you is my first "blogg" experience...I'm getting old and loosing my touch with technology!
Okay, take care and may GOD BLESS all 3 of you!
Klem,
Kerry & Steinar

Anonym sa...

hei kjære dere! stort å høre at Daniel har tatt seg tid til å vente. Ber om at han skal komme "i tidens fylde". Må Gud fortsatt velsigne dere med fred. Vi ber for dere! Kjærlig hilsen Jan Helge og Elin (som har prøvd seg på blogg for første gang.)